Historia:

Jewel House AKM AB grundades 1981. Precis som namnet antyder så hade vi guld och smycken som huvudsyssla men bestämde oss för att byta fokus till konfektion. 1991 öppnade vi våran första butik på Västerlånggatan 10 i Stockholm för att senare expandera med 2 butiker till, ytterligare en på Västerlånggatan och en på Öland. Vid sidan av butikerna var vi även grossister till 26 skinnhandlare sprida över Sverige, England och Holland. 2006 bestämde vi oss för att skala ner verksamheten till 1 butik och stod som underleverantörer till 6 olika skinngrossister. Många av de kontakter vi knöt för 20 år sedan använder vi fortfarande oss av idag och det är just det som hela våran affärsidé bygger på.

 

Våran vision:

Våran affärsidé är att erbjuda kvalités skinnplagg till konkurrenskraftiga priser. Det här åstadkommer vi med hjälp av våran etablerade samarbetsnätverk som tillåter oss att pressa priser utan att kompromissa på kvalitén. Allt det här ska göras med service samt kundrelation i fokus. Vi anser att en god affär är en affär som är långsiktig och detta går endast om kunden känner lika nöjd vid köptillfället som efter 10år.  

Vi lever i en tid med konstanta förändringar i världsbilden som påverkar oss i branschen på globalt, regionalt men även lokalnivå. Det är dessa förändringar som stärker våran affärsrelation med våra leverantörer och i sin tur stärker våran relation till er som kunder. Majoriteten av våra kunder är utsprida över Sverige och vi ser Internet och E-Handel som ett verktyg för att kunna erbjuda högsta möjliga service oavsett avstånd till butiken.

 

MVH 

Personalen på Leather Factory

 

------------------------------------------

Leather Factory

Jewel House AKM AB

Org nr:     556209-8367

Moms nr: SE556209836701 

Innehar F-skattesedel

Styrelsesäte Stockholm

Tel nr: 08 20 48 60

Fax nr: 08 24 94 42