Allmänt:

på LeatherFactory.se har du ångerrätt i 14 dagar om inget annat anges.

Samtliga priser anges inklusive moms.

Leveranstiden är under normala omständigheter 1-6 dagar arbetsdagar.

Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd att handla på LeatherFactory.se

Alla försök till bedrägerier polisanmäls.

Frågor via mail ang. Köp/beställning svaras inom 48h

Vi garanterar att alla varor är i äkta skinn om inget annat anges 

Fri Frakt erbjudantet gäller endast över det belopp som anges på aktuell erbjudande och med Posten AB som fraktleverantör samt tjänsten Postpaket (Mypack). Vill ni ha DHL Servicepoint som fraktbolag tillkommer en avgift. 

Genom att godkänna avtalet vid köptillfället förbinder du dig som kund att samtycka villkoren och accepterar det som en bindande beställning. 

 

Orderbekräftelse:

Efter vi mottagit din beställning skickar vi ett orderbekräftelse inom ett dygn. I orderbekräftelse står ordernummer och kundnummer. Det är dessa nummer ni använder när ni kontaktar oss.

 

LeatherFactory.se/Jewel House AKM AB reserverar sig för eventuella ”tryckfel” på denna webbplats. Vi kan heller inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.

 

Outlösta paket/postförskott

Försändelser som ej lösts ut debiteras en expeditionsavgift på 450kr för fraktkostnader samt administrativa kostnader. Har ni valt till postförskott läggs ytterligare 50kr för postens avgifter på expeditionsavgiften (50kr + 450kr). 

 

 Vid utebliven betalning lämnas ärendet över till inkasso.

 

Ångerrätt & Reklamation

Du har full ångerrätt och byttesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan. Du står själv för frakten vid retur eller byte om inget annat anges. Vid alla returer, byten eller reklamationer måste du kontakta oss innan du skickar varan. LeatherFactory har upptill 30 dagar att betala tillbaka beloppet. På det beloppet som skall betalas tillbaka har vi rätt att dra av en summa motsvarande värdeminskningen på det ursprungliga beloppet tillföljd av användande av produkten i större utsträkning än vad som är nödvändigt för att fastställa funktion och egenskap.

Varan/Paketet skickas till: 

LeatherFactory.se

Västerlånggatan 10

11129 Stockholm

och du kan nå oss på 

Email: Help@leatherfactory.se

Tel:     08 20 48 60

Fax:    08 24 94 42

Är paketet skadat måste detta anmälas på plats. Är skadan/felet på varan, måste det anmälas så fort som möjligt. Efter kontakt med oss får du en returfraktsedel för att skicka tillbaka varan. Alla reklamationer måste godkännas av Leatherfactory.se / Jewel House AKM AB innan ni skickar varan till oss.

 

Vid giltiga reklamationer står LeatherFactory.se/Jewel House AKM AB för returfraktkostnaderna. Pengarna för varan och frakten betalas inom 30 dagar.

 

När vi mottagit varan vid giltiga reklamations ärenden gör vi följande:

  1. Om möjligt reparerar vi varan.

  2. Du får en ny vara.

  3. Du får tillbaka pengarna för varan samt fraktkostnaden.

 

 

 

Force Majeure.

LeatherFactory.se / Jewel House AKM AB är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

_______________________________

LeatherFactory.se ägs och drivs av:

Jewel House AKM AB

Västerlånggatan 10

11129 Stockholm

Org Nr: 556209-8367

Tel: 08 20 48 60

Styrelsesäte: Stockholm

Innehar F-skattesedel