Nyhetsbrev

SuperDry - Megan Skinny

Megan skinny

Ännu en snygg och modern jacka från Brittiska stormärket SuperDry. Jackan har fyra påsydda fickor, två bröstfickor och två midjefickor på plagget. Megan har en påsydd axelklaff med en tryckknapp på vardera axel och ett reglerbartspänne i höjd med midjan för att justera hur snävt plagget skall sitta när jackan är stängd såväl som öppen. Megan har två fäll-kragar, vilket är ytterst ovanligt bland damjackor. Plagget är sydd i ett grövre men mjuk nappaskinn, något som stämmer väl överens med jackkonceptet.

 

Om du letar efter en skinnjacka som skiljer sig från mängden d.v.s bikerjackor, m/c jackor med snedställd-krage eller den klassiska lumberjackan så är detta ett bra alternativ. Med de starka brittiska influenserna så känns denna jacka mer internationell till skillnad från många andra för-tillfället trendiga skinnjackor.

 

SuperDry Grundades år 2003 i England och har som mål att kombinera nutida design med det gamla vintagelooken, med dess snygga sportiga look har SuperDry lyckats få en väldigt bred publik som bär deras plagg där bla Nicole Scherzinger och David Beckham finns med.

Välj färg & storlek

Utförsäljing Utförsäljning!
1 799 kr inkl. moms

2 895 kr inkl. moms

(prissänkt med 37.8584 %)